Stor glädje och djup sorg

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Skärpning! Det innebär dock inte att jag suttit och rullat tummarna. Tvärtom.

Efter att ha skrivit kontrakt med Norstedts i slutet av förra året så började det brinna i knutarna. Jag hade tänkt att 2019 skulle bli mitt år av paus. Så blev det tvärtom! 21 juni kommer Villa Havsbris. Som jag längtar! Mitt i mitt hektiska skrivande var det jul och nyår och när allt skulle återgå till vanlig vardag så dog min älskade författarhund Falcon som varit min trogna stöttepelare i nästan elva år. Alla ni som lever hundliv förstår… sorgen och saknaden är tuff. Alla hundar är speciella, men vissa är one of a kind. Falcon var det. Klok, mjuk och vis.

2019 kommer trots den tråkiga starten bli ett så spännande år. Hoppas ni hänger med på resan!

Please follow and like us:

About caroline@skrivarstudio.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *