inspiration, Livet

3 tips för en riktig boost

Vill du boosta dig inför ny vecka? Här kommer tre tips som definitivt kickar igång dig och får energin och inspirationen att flöda. Jag tror verkligen att vi behöver det mellan varven även i tider som dessa.

1. Stop trying to be good, and trust your untamed heart med Marie Forleo och Glennon Doyle.

Det är för intervjuer som dessa som jag älskar Marie Forleo. Wow. Boken – UNTAMED – vill jag verkligen läsa. Känner igen mig i såååå mycket som de pratar om. Man behöver tankeställare ibland, och då älskar jag att lyssna på inspirerande människor som kan ge mig de där små ”wow-upplevelserna” som får mig att växa och våga lite till. Rekommenderar att se hela programmet, själv kommer jag se upp lite extra nu för pink bunny. ”We were made for wildness, but trained to hunt the dirty pink bunny” ca tio minuter in i intervjun…. Se, ta ett djupt andetag och släpp loss den du är innerst inne. Intervjun ligger här om du vill titta direkt-:)

2. Feelgoodyoga med Veronica Linarfve

Ni som gillar feelgood, och yoga…gå med i Feelgoodfredag på Facebook och häng på Veronica Linarfves feelgoodyoga. Jag är helt övertygad om Yogans goda effekter för hälsa och välmående och har försökt – men inte riktigt lyckats fastna. Nu tänker jag ge det en chans till!

3. Ord man blir lycklig av – Micael Dahlen

Micaels senaste ”En liten bok om lycka” har jag inte hunnit läsa men jag tycker om det mesta han gör. Tips är att följa honom på sociala medier, hans youtubekanal, leta upp hans show från Dramaten som ligger på youtube eller köpa ”Kaosologi” – som har ett par år på nacken men är väl värd att läsa flera gånger om. Beskrivningen av boken säger allt: ”Alla beslut du någonsin tagit, alla gånger du sagt nej istället för ja. Hur hamnade du just här? Kaosologi handlar om hur små saker kan få stora följder. Jag tror att allt går att förklara och att allt hänger ihop, bara vi vågar fråga varför, vrider på perspektiven och ser logiken i kaoset. Kanske kommer den här boken att förändra ditt liv. Kanske inte. Det enda jag vet är att du kan påverka det, mer än du tror. Välkommen in i huvudet på handelsprofessorn som bestämde sig för att avmåstefiera sin vardag och klev ut på andra sidan med en ny syn på livet och lärdomar som han nu delar med sig av.”

KRAM

Please follow and like us: