Okategoriserade

Alltid din dotter – bok 4

Bok 4. Jag kan verkligen inte förstå det. Hur gick det till? Jag är så otroligt glad över dessa personer, denna story. Imorgon bitti skickar jag det redigerade manuset tillbaka till redaktör. Arbetet under de senaste veckorna har handlat om att putsa och feja, att stryka ord och förtydliga detaljer. Men jag har också skrivit till ett antal kapitel där hoppet i storyn blev för stort. Det var så lätt att gå in i berättelsen igen. De var liksom bara där…Jill och Miriam, Nellie och Karin. Att inte gå tillbaka igen ger mig en klump i halsen. Så är det alltid när en bok närmar sig sitt slut och personerna liksom glider bort… Men fin är den, och längtar gör jag….tills jag – och ni – får hålla den i min hand.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *