Bokevent

4 höjdpunkter & 1 miss, Bokmässan-18


Det blev en snabb tur till Bokmässan detta år. Här kommer fyra höjdpunkter jag hann med…

  1. Såg en intervju med Jojo Moyes. Hon har en skön stil – i jeans och svarta boots. Svarar imponerande bra (på ibland tröttsamt tråkiga frågor). Hon sa en intressant grej om genombrott också. Efter att hon slog igenom med Livet efter dig älskade världen också hennes tidigare böcker – som inte fått någon större uppmärksamhet innan. Med andra ord …. de var kanske inte så dåliga, det var bara omständigheterna som gjorde att de inte hittat till läsarna. 🙂
  2. Mitt eget scenframträdande med Anna Fredriksson och Sofia Lundgren om moderskap, relationer och skrivande. Där kände jag mig hemma, i temat, samtalet och formen. Mer sådant!!
  3. Lyssnade på seminariet ”Så skriver du en deckare” med Stefan Anhem och Anders De la Motte. De bjöd på bra tips. Ska testa Anders variant av synopsis som går ut på att skriva ner de tio viktigaste scenerna.
  4. Alla härliga möten med nya och gamla vänner! Linn Wågberg som jag satt mittemot på förlagsmiddagen blev en av årets nya bekantskaper. Hennes bok om sonen Leo fick jag med mig hem – ”Himlen måste sakna en ängel”. Förstår bara inte hur jag som är så blödig ska kunna ta mig igenom den.

…och en miss!

  1. Lars Lerin hade ett seminarium precis innan mig, i samma lokal! Hur kunde jag missa det??? Lärdom=kolla alltid seminarieschemat oavsett om du är på mässan en dag eller flera…..
Jag tillsammans med Anna Fredriksson, Sofia Lundgren och Jenny Bäfving
Jojo Moyes hann jag lyssna på

 

Please follow and like us:
Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *