Okategoriserade

Äntligen är min sjätte roman släppt!

Äntligen har min bok ”Klubben för lyckliga slut” släppts. Det är så många känslor inblandade i boksläpp och jag är så lycklig över alla fina betyg och kommentarer! 

Det är min sjätte roman – och nej det blir inte mindre nervöst att släppa bok med åren. Nästan tvärtom. Man vill så gärna att den ska landa mjukt hos läsare som förstår och hejar på karaktärerna. 

Corona-release

Det blev så klart en märklig release – utan fest – så här i coronatider. Extra tråkigt eftersom detta är mina första bok för förlaget Forum. Det hade varit så kul att fira med alla som jobbat med boken. Men, men… måtte detta år bli annorlunda och jag snart får träffa både förlag och läsare! 

Fantastiska ord

Det har redan dykt upp så fina kommentarer om boken. Så lättad och lycklig över det. Bland annat gav BTJ en 4 i betyg med bland annat dessa ord: Säfstrands fingertoppskänsla för människors längtan och inneboende kraft för förändring är svårslagen. En underbar feelgood-roman i molltoner. 

Och i GP blev boken en av de tre bästa feelgoodromanerna i dec och dessa ord värmde: Man känner igen Caroline Säfstrand; att föra samman människor med helt olika bagage och låta personerna utvecklas i umgänget med varandra är hennes specialgren.

Vill du läsa så finns Klubben för lyckliga slut hos bokhandlare runt om i landet, i nätbokhandeln och hos ljudbokstjänster.

https://www.adlibris.com/se/bok/klubben-for-lyckliga-slut-9789137156026

Please follow and like us: