jul

En God Jul till er alla!

Lilljulafton och några sköna dagar väntar. För oss är det verkligen ”slow christmas” som gäller. Ingen större stress och mycket mys.

Jag och min man har sedan vi träffades (för väldigt många år sedan) varit överens om att skapa jular som är mysiga – och utan för många måsten. Umgänge med några få men nära personer, gott att äta och dricka, klappar under granen, spel under kvällen. Många skratt! Hoppas att ni alla också får en lugn skön jul:-)

Efter att ha slarvat med bloggen från och till har jag på senare tid ägnat den lite tid och omsorg. Det tänker jag fortsätta med! Det är ett så roligt sätt att få dela med sig på, att inspirera och berätta. Men det skulle vara jättekul att höra vad ni skulle vilja läsa mer om – rena skrivtips, om mina böcker, om mig, om branschen, om mina inspirationskällor, om livet i största allmänhet, mer ”bakom kulisserna”? Skriv gärna och berätta!

KRAM OCH GOD JUL FRÅN MIG!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *