Bokevent, Författarliv, Villa havsbris

Feelgood möter Feelbad

Snart är det dags för mitt bidrag till Feelgoodfredags (FB) Feelgoodmässa! Sofia Ymen i spetsen har gjort ett fantastiskt jobb med massor av författare – svenska som utländska – och ett kanonprogram!

Jag kommer att vara med i en panel som pratar om Feelgood möter Feelbad. ett ämne som ligger mig varmt i hjärtat! Namnet Feelgood skvallrar ju om att genren består av böcker som får en att må bra. Men vad som får oss att faktiskt må bra är lika individuellt som böckernas innehåll. Vissa mår bra av humor, andra mår bra av romantiska kärlekshistorier.

Själv mår jag bra av att dyka ner i det djupa, mörka för att sedan känna den där nästan euforiska känslan när jag kommer upp till ytan igen. Det är lite som att ligga med influensa en vecka och sedan bli frisk – känslan av att vara oövervinnerlig, starkare än någonsin och full av energi.

DET är feelgood med ett stråk av feelbad för mig!!

KRAM på er!

PS: Ni som tittade på Feelgoodfredags mässa (behöver inte vara mitt samtal) får gärna lämna en kommentar och berätta vad ni tyckte!

Please follow and like us: