Föredrag

Jag skriver om hemligheter och härligheter och har alltid ett budskap mellan raderna. Till sommaren kommer min femte roman ut på Norstedts, Villa Havsbris, som handlar om Sophie, som ärver ett kurhotell på Västkusten och hennes döva granne Ella som vet en mörk hemlighet om Sophies förflutna.

Jag vill att mina böcker ska skrapa lite på livets yta och inspirera till förändring, drömmar, livslust. Alla mina böcker utspelar sig i nordvästra Skåne och platsen ramar in berättelsen (Hallands Väderö, Mölle, Ven, Söderåsen, Skepparkroken). Min huvudsakliga målgrupp är kvinnor 25-60+. Fokus ligger på att väva in inspiration, pepp och lite livsvisdom i föredraget om författarskap och böcker. Jag vill att ni som besökare ska gå därifrån roade och berörda – och snäppet starkare.

Några olika exempel på upplägg:

  1. ”Hemligheter, härligheter och ett budskap mellan raderna”. Ett föredrag som med bild och ord berättar om min författarresa men också bjuder på något mer – det där budskapet mellan raderna. En recensent beskrev mina böcker som ”lättsamt allvar” – och det är också detta föredrag. Mycket inspiration och pepp!
  2. Författarfika med fokus på samtal i gruppen – jag berättar och svarar på frågor.
  3. Jag var inte 1 av 3. Om min författarresa. 1 av 3 svenskar sägs drömma om att skriva en bok. Jag var inte en av dem, och det tog tre böcker innan jag insåg vad jag skriver och varför. Om mig, författarskapet, böckerna.
  4. Drömmer du om att skriva en bok? Konkreta skrivtips, lästips och branschtips. Inspiration och pepp!

Författarcentrum

Jag är med i Författarcentrums författarförmedling. Vill du anlita mig där så klicka in på denna sida: https://ff.forfattarcentrum.se/forfattare/4065/Caroline_S_fstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *