Okategoriserade

Jag skriver om rödbetor också

Jag får frågan ibland….om jag skriver böcker på heltid. Det gör jag inte. Jag skriver om rödbetor. Och bilar. Intervjuar företagsledare. Och golfspelare. Jag skriver webbsidor. Och intervjuar ekonomiska experter. Jag hjälper företag med strategier och inlägg på sociala medier. Och skriver om bröllop. Under mina sjutton år som frilansskribent har jag skrivit om det mesta.

Faktum är att det är få författare förunnat att bara skriva böcker. Enligt den här artikeln i tidningen Skriva (som är ett par år gammal men siffrorna är säkert ungefär desamma) kan en handfull författare sälla sig till Läckberg-gruppen, kanske hundra stycken lever på författarskapet och övriga tusentals gör annat vid sidan om. Nu har jag ju glädjen att ha världens roligaste brödfödejobb så jag klagar inte.

Häromdagen anordnade en kund ett BC-seminarium. Kajsa Bergqvist var en av talarna. Hon sa något som kanske den där handfulla gruppen författare känner igen sig i: ”För att bli bäst i världen måste du tro på dig själv så mycket att du lurar hjärnan att det är sant.” Jag är inte riktigt där. Så idag har jag skrivit om rödbetor. Och köpt rödbetsjuice. Det visade sig ju vara en nyttig rackare…

 

”För att bli bäst i världen måste du tro på dig själv så mycket att du lurar hjärnan att det är sant.” /Kajsa Bergqvist

 

 

Please follow and like us:
Märkt , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *