inspiration

Tips! Snyggare Instagram och andra sociala kanaler


I helgen som gick skrev jag inte på några bokmanus alls. Däremot grottade jag ner mig i sidor som bjuder på massor av information och inspiration för att skapa ett bättre innehåll på sociala medier.

Dels tycker jag det är galet roligt, dels ser jag det som verktyg som länkar samman mig med nya och gamla läsare! Det bästa är att hitta en enhetlig form och strategi så att inte innehållet haltar och spretar. Och att följa den – alltid. Det tar tid! Men kul är det.

I helgen satt jag och skapade en mall för min identitet på sociala medier och bloggen – bildpråk, färger, innehåll, mål och mening. Medan jag jobbar vidare tänkte jag bjuda på några av mina favoritsidor som gör innehållet snyggare och bättre.

Oavsett om du är privatperson, småföretagare, författare så kan du säkert hitta något kul att sätta tänderna i! Berätta gärna om du hade nytta av något:-)

  1.  Later – här lär du dig allt matnyttigt om min favoritkanal Instagram!
  2. Pixabay och Unsplash. – Jag älskar visserligen ord. Men det går inte att komma ifrån att bilden är viktigare när det gäller att fånga intresse. Detta är två superbra bildsidor.
  3. Canva – Jag kan inga grafiska program, men vad gör väl det när det finns sidor som den här!
  4. Webbföretagarna – Allt om digital marknadsföring – pedagogiskt och enkelt.
  5. Pinterest – En källa att ösa ur när det gäller quotes, bilder, kreativitet.
  6. Malin Hammar Blomwall – I skrivande stund är denna sida under bearbetning, men Malin Hammar Blomwall bjuder på massor av bra tips på digital marknadsföring och inspiration. Sök även på hennes instagram.
Please follow and like us:
Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *