Okategoriserade

Nu jäklar ska här uppfyllas drömmar!

Alltså jag kan bli totalt kär i sådana här grejor. En drömkalender. Man kickar igång sitt år av möjligheter när man vill och sedan strukturerar man upp månadens och veckans mål. Dessutom ska man utmana sig själv på vägen, ha lite hälsokoll (gulp) och reflektera över sådant man är tacksam för. Man får inspiration och uppdrag på vägen. Dessutom är den så fiiiiiin! Den här boken ska få vara kalendern för allt det som har med bokskrivande och böcker att göra. Jag har inte skrivit en rad i den men är redan igång: Boka viktigt möte – check.

Nu kör vi!

PS: Den är köpt hos Sporrongform

Please follow and like us:

2 reaktioner på “Nu jäklar ska här uppfyllas drömmar!

  1. Hej Caroline
    Vill bara berätta att du precis gett mig två av mina största läsupplevelser, och jag ser fram emot att få sluka din tredje bok, den måste bara inhandlas först. Aldrig förr har jag blivit så fysiskt berörd, hela mitt inre är omskakat efter att precis avslutat Hemligheternas skafferi och då ska du veta att jag redan innan var otroligt tagen av Tiden läker inga sår…
    Jag har läst nästan allt av Jojo Moyes som också berör men inte som du!

    TACK!

    1. Men, åh, vad jag blir glad över dessa ord:-) Tack snälla du! Det är den känslan som gör bokskrivandet till ren och skär lycka:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *