Böcker, Skriva bok

Klubben för lyckliga slut

Idag skickas min nästa roman Klubben för lyckliga slut till tryck. Och samtidigt har boken som ska släppas efter den skickats som ett första grovmanus till min förläggare. Det har med andra ord varit intensiva veckor på skrivfronten.

Det känns som om jag skrivit och korrläst dygnet runt på sistone. Känner mig helt mosig – men samtidigt full av energi. Som alltid när jag slutfört en bok. Sonen undrade om jag inte skulle ta det lite lugnt nu – när jag istället för att vila började storstäda och rensa skåp ?.

Research på schemat

Nu unnar jag mig några dagar utan manus men sedan ska jag dra igång researcharbetet till boken som kommer efter Klubben för lyckliga slut. Har en hel del detaljer angående platsen att utforska (Arild) och en hel del att ta reda på angående skånsk vinodling. Spännande!

Nästsista poddavsnittet

Imorgon spelas dessutom nästsista avsnittet av podden Feelgood med Jenny & Caroline in. Eftersom det sänds på söndag som är första advent så blir det lite jultema. Min utmaning till denna vecka var att göra något enkelt julpyssel. Så det ska jag göra idag – tänkte testa ”frostade frukter”. Blir det bra kommer resultatet här lite senare!

Hur känner ni? Julhets eller julmys?

Kram till er alla!

Please follow and like us:
Märkt