Böcker, Författarliv, inspiration, Livet

Mitt nya förlag Forum!

I höstas skrev jag på avtal för Forum/Ester Bonnier, och i början av veckan var jag uppe och hälsade på. Det känns så spännande, och rätt i maggropen.

För mig har bokbranschen varit en berg-och-dalbana. Jag har hamnat i förlagsuppköp och sammanslagningar i samband med utgivning av alla mina böcker. Jag har glidit med i förändringens vindar men samtidigt famlat efter något att hålla i. Jag har haft fantastiska förläggare under alla dessa år – verkligen haft förmånen att arbeta med de bästa kvinnorna. Det är jag så otroligt tacksam över. Jag är också glad att jag under dessa år försökt att fokusera på att skriva bra böcker och hoppats att resten skulle lösa sig. Det är lätt att gå bort sig i bokbranschen.

Siktet framåt

När möjligheten att ge ut min nästa bok på Forum dök upp kändes det som om tiden var mogen att ta ett eget steg. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att detta blir ett långt samarbete som ska resultera i massor av bra böcker som gillas av både gamla och nya läsare. Det känns som om jag får jobba med ett toppenteam och nu är det bara sikte framåt.

Bok nummer sex skrivs för fullt och jag längtar tills jag kan berätta mer om den!

Kram på er alla!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *