Okategoriserade

Mod & norrländsk inspiration

Du kan. Jag kan. Alla kan. Ändå skjuter vi ofta fram de där besluten. Något håller oss tillbaka. Senare, när tiden är den rätta, då ska jag…byta jobb, flytta, göra den äventyrliga resan, starta företag…Men vem vet vad som händer sedan? Och vad är det värsta som kan hända om det inte blir som jag tänkt? Jag var definitivt modigare när jag var yngre. Fick ofta höra ”men det där kan du ju inte göra”. Men jag kunde. Och jag gjorde. Mod är mitt ord för 2018.  Och att inspireras av andras livsresor är ju det bästa sättet att förverkliga sina egna. Idag länkar jag ihop er med en för mig ny bekantskap – Jonna Jinton som valde att totalt förändra sitt liv för några år sedan. En kreativ själ att inspireras av oavsett vad man gör i sitt liv. Läs hennes 7 råd till att förverkliga sina drömmar här: http://jonnajinton.se/mina-7-rad-till-att-forverkliga-sina-drommar/

Och här är hennes…

hemsida/blogg

Facebook

 

 

Please follow and like us:
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *