Bokevent, Författarliv

Norrland, Norge & Tyskland

Min femte bok Villa Havsbris tar sig, och mig, ut på vägarna. Tänk om jag vetat det när min första bok släpptes för fem år sedan.

Villa Havsbris är sedan en tid tillbaka köpt av norska Strawberry där den ska komma ut till våren (Petter Stordalens förlag – woop woop). Villa Havbris kommer den heta och jag har sett första skissen av omslaget och längtar med lika delar nervositet som upprymdhet. Nyligen blev det också klart att boken sålts till det fina tyska förlaget Blanvalet – obegripligt stolt och glad över detta. Vad den kommer heta på tyska återstår att se! Jag har i alla fall fått de två mest underbara förläggarna utomlands och det betyder massor.

Först Norrland

Fast innan vi kommer så långt så är det dags för mig och böckerna att ge oss upp till Norrland. Den 13 nov besöker jag Bodens bibliotek och den 14 nov är jag på Akademibokhandeln i Piteå runt lunch och sedan på biblioteket på kvällen. Det ska bli så roligt att få berätta om Hemligheter, Härligheter och budskapet mellan raderna. Om någon som följer min blogg bor i krokarna – så VARMT VÄLKOMMEN!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *