podd

Podden är tillbaka!

Jag hann inte ens lägga in ett inlägg på instagram om att podden ”Feelgood med Jenny & Caroline” var tillbaka innan vi hade en massa lyssningar . Så roligt! Det betyder att en del prenumererar vilket värmer författar- och poddhjärtat!

I detta avsnitt pratar vi om skrivmål, om signeringar som fallit platt och berättar hur det har gått i utmaningarna som vi ger oss själva i varje avsnitt.

1000 ord per dag

På tal om skrivmål. Nu brinner det lite i knutarna om jag ska ha ett grovmanus klart i mitten av november (framför allt eftersom manuset till ”Klubben för lyckliga slut” snart dyker upp för redigering)! Men, jag tänker att jag ska skriva ca tusen ord per dag. vissa dagar blir det mer, andra mindre men ungefär. Då kommer jag att hinna. Nu är jag dessutom i ett roligt skede där jag verkligen lärt känna romanfigurerna och hejar på dem för att de ska ta rätt beslut på sina snåriga vägar genom livet:-)

Surdegsbröd på g

I podden brukar vi prata om en utmaning som vi ska försöka ta oss an till nästa program. Ni som lyssnat vet ju att min utmaning handlar om surdegsbröd. Nu behöver jag alla tips jag kan få för att lyckas med konststycket att sätta en surdegskultur (heter det ens så?!)

Kram!

Please follow and like us: