inspiration

Rörlig feelgood

Jag är fortfarande inne i min period av återhämtning efter ett antal energislukande månader. På fredag kommer mitt manus tillbaka från redaktör. Tills dess laddar jag, bland annat med feelgood i rörligt format. Här kommer helgens tre varma, mjuka och tänkvärda tips!

  1. Filmen Bohemian Rhapsody var intressant och gav så mycket energi. Ta vara på livet medan du har det, bry dig inte så mycket om vad andra tycker, våga! https://www.sfanytime.com/sv/movie/30479/bohemian-rhapsody
  2. Jag var helt såld efter ”Vänligen Lars Lerin” på SVT. En dag ska jag besöka hans galleri Sandgrund – och skriver jag en bästsäljare ska jag köpa en av hans målningar:-). Jag älskade Lerins Lärlingar säsong 1 och nu har jag plöjt hela säsong 2. Åh, så mycket man lär sig om livet av alla underbara personligheter. Blev extra förtjust i Andreas denna omgång:-)
    https://www.svtplay.se/lerins-larlingar
  3. ”Dagny – om jag sätter mig ner nu dör jag” på SVT. Ingen har väl missat den 106 år gamla bloggaren. Dokumentärfilmen är så fin och tänkvärd. Scenen när hon träffar den nya väninnan som är 107 är ju oslagbar.
    https://www.svtplay.se/video/20721244/dagny-om-jag-satter-mig-ner-nu-dor-jag
Please follow and like us:
Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *