Författarliv

Stor glädje och djup sorg

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Skärpning! Det innebär dock inte att jag suttit och rullat tummarna. Tvärtom.

Efter att ha skrivit kontrakt med Norstedts i slutet av förra året så började det brinna i knutarna. Jag hade tänkt att 2019 skulle bli mitt år av paus. Så blev det tvärtom! 21 juni kommer Villa Havsbris. Som jag längtar! Mitt i mitt hektiska skrivande var det jul och nyår och när allt skulle återgå till vanlig vardag så dog min älskade författarhund Falcon som varit min trogna stöttepelare i nästan elva år. Alla ni som lever hundliv förstår… sorgen och saknaden är tuff. Alla hundar är speciella, men vissa är one of a kind. Falcon var det. Klok, mjuk och vis.

2019 kommer trots den tråkiga starten bli ett så spännande år. Hoppas ni hänger med på resan!

Please follow and like us:
Märkt

2 reaktioner på “Stor glädje och djup sorg

  1. Jag fann nyligen din bok, Minnenas skafferi, av en slump i Borgholm på Röda Korsets loppis.
    Den gav mig en underbar läsupplevelse språkligt och innehållsmässigt. Älskade din beskrivning av Ven, miljön och människorna.
    Nu vill jag bara dit och uppleva och minnas. Jag gjorde en utflykt dit för ca 58 år sedan med skolan. Jag fortsätter att läsa dina böcker och NJUTER.

    1. Åh vad roligt! Stort tack för dina fina ord! De värmer och får mig att fortsätta skriva:-) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *