Författarliv, Skriva bok, Villa havsbris

Villa Havsbris som pocket!

Jag älskar pocket som format – och nu äntligen är Villa Havsbris här. En rolig nyhet mitt i allt det motiga.

Ge ut böcker i corona-tider är inte det lättaste. Läste att norsk bokförsäljning huvudsakligen sker via bokhandlare (inte lika mycket via näthandel som här) – och de har ju haft stängt på ett annat sätt än vi. Hoppas att min Villa Havbris hittar vägen till läsarna ändå, men det är klart att det blir en uppförsbacke. Och nyligen gick Strawberry – mitt förlag i Danmark – ut och berättade att de blivit uppköpta – innan de ens hunnit ge ut sin första bok. för min del verkar det som om Villa Havsbris kommer ges ut som planerat, bara under annat förlagsnamn. Men ändå…båten gungar!

Då blir man extra glad för härliga nyheter och roliga grejer….som att Villa Havsbris kommer på pocket. OCH att jag redigerar nästa bok och är säker på att det kommer att bli min bästa. den som väntar på något gott:-)

PS: läste precis ut en annan pocket – Hannah Richells Påfågelsommar. Åhhhhhhhh – ÄLSKADE DEN!!!

Kram!

Please follow and like us: