Mina böcker

Låt mig berätta allt

Första delen i serien Hemligheternas ö. Ulrica åker till ön Ven för att nysta i en mörk familjehemlighet. Här möter hon bland annat öbon Bea som hjälper henne närmare svaren.

 

Sanningen om ostrondykerskan

Författaren Inez har dragit sig tillbaka från rampljuset, men när hennes granne plötsligt går bort bestämmer hon sig för att skriva sin sista bok – sanningen om hennes vän Mathilda – ostrondykerskan.

Vingården för vilda drömmar

Erica lämnar hastigt mannen, storstaden och sorgen hon bär på och åker till en skånsk vingård i Arild. Det blir en sommar som förändrar allt – för henne och många andra.

Klubben för lyckliga slut

Fyra olika kvinnor hamnar på en skrivkurs som leds av skrivterapeuten Sam. Här ska de med hjälp av pennan skriva sig själv lyckligare.

Villa Havsbris

Sophie ärver barndomshemmet och f.d. kurhotellet Villa Havsbris. Tillsammans med tre volontärer rustar hon upp det. Men vad döljer sig för sanningar bakom väggarna?

 

Alltid din dotter

En släktforskare avslöjar en osannolik släkthistoria för Jill. Och att gräva i det förflutna visar sig lämna spår också i nutiden och påverkar hennes relationer till både dottern och mamman.

 

Hemligheternas skafferi

Ina får veta att hon bär på en obotlig sjukdom och åker tillbaka till barndomsön Ven för att ta reda på vad som egentligen hände där. I ett korsord avslöjar hon hemligheter för sin man.

 

 Tiden läker inga sår

Tre kvinnor som slutit en vänskapspakt i sin ungdom tvingas att träffas igen efter att en välbevarad hemlighet har flutit upp på ytan.

 Om du bara visste

Debutromanen som kom 2014. Den äldre kvinnan Anja och den yngre Elin hyr en fyrvaktarbostad på Hallands Väderö och det visar sig att de har väldigt mcyket gemensamt.

Fackbok: Skriv feelgood!

Handbok i skrivande. Verktyg, övningar, inspiration och pepp.

{

Säfstrands fingertoppskänsla för människors längtan och inneboende kraft för förändring är svårslagen.

– BTJ

{

Köp en anteckningsbok och en ny penna när du köper boken, du kommer att vilja ha det.

– Tidningen Södertälje

{

Berättelsen växer till ett större resonemang om rädslor, lögner och allt det där som bara råkar bli i livet.

– Dagens Nyheter

Press

 marie.jungsand@bonnierforlagen.se

Agent

maria@enbergagency.se

Författare

caroline@skrivarstudio.se