Jisses vad tiden går fort! Snart jul. På min instagram kör jag en feelgoodkalender med ett feelgoodigt tips om dagen. Det kan man behöva denna mörka (och i Skåne ofta gråa) tid på året. Jag tänkte att jag kunde bjuda på några av mina tips här också!

1. Skriv vad du är tacksam för idag, Att fokusera på det positiva har en härlig effekt på kropp och hjärna.

2. Testa att göra solhälsningen. Superskönt för kroppen när man får in tekniken. Kolla på YouTube hur man gör.

3. Börja med en ny vana i taget – vill du bli mer hälsosam, träna mer eller något helt annat? Gör inte allt på en gång utan börja med att få in en vana åt gången och chansen att lyckas är större.

4. Har du ett mål du vill nå, en dröm du vill uppfylla? Skriv ner det varje dag – så är chansen större att du når det.

5. Börja med en kreativ hobby. På YouTube finns DIY-videos för allt – hur man målar, stickar, spelar instrument. Vad vill du göra?

Tycker du att något av tipsen känns lockande?

Förutom att ge feelgoodiga tips på min instagram så redigerar jag just nu min roman. Djupdyker, bygger fler lager, ifrågasätter, skruvar på story och tittar på karaktärerna med lupp….en av de roligaste – och svåraste – delarna med bokskrivande!

Kram Caroline

Foto: Unsplash