Jag är medförfattare till boken ”Skriv Feelgood!” tillsammans med Jenny Fagerlund. En handbok i att skriva en feelgoodroman späckad med verktyg, tips, övningar och massor av inspiration och pepp!

Den 23 mars hade vi release på Akademibokhandeln i Stockholm och kvällen var helt underbar! Roligast var nog alla som kom dit och berättade om sin egen skrivdröm. Dagen efter åt vi lunch med författarna som vi intervjuat i boken. Förutom våra egna berättelser bjuder vi på till exempel skrivråd från Emma Hamberg, Frida Skybäck och Christoffer Holst, Liz Fenwick, Lucy Dillon och många fler.

Synosis och mod

Att känna till dramaturgiska kurvor, synopsis och hur man hittar sin idé är bra, men lika viktigt är det att finna modet, sätta upp mål och våga ta steget. Det är den mixen vi vill ge i boken. Är stolt och glad över denna lilla pärla som är så fint formgiven i färger och bilder.

Uppfyll din dröm

Varje kapitel inlededs med ett peppigt citat och själva inledningstexten slutar med ett av mina favoritcitat från Marie Forleo: ”Du skulle inte haft denna dröm i ditt hjärta om du inte redan hade vad som krävs för att uppfylla den.”

Vilken är din dröm?

Kram Caroline