Användarvillkor

Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats godkänner du att följa de villkor för användning som jag redogör för nedan.

Det här är en webbplats som drivs av mig som äger den, Caroline Säfstrand (enskild firma), i syfte att marknadsföra min verksamhet som författare och inspirera. Mina kontaktuppgifter är 070-5173977, caroline@skrivarstudio.se

Materialet på carolinesafstrand.se är skyddat av upphovsrätt. Du får inte använda materialet utan tillstånd från upphovspersonen som är Caroline Säfstrand, men du kan länka till webbsidorna eller göra kortare citat med tydlig angivelse av källan.

Jag strävar efter att hålla informationen på sidorna aktuell och korrekt, men garanterar inte några utfästelser om riktighet, sannolikt resultat eller tillförlitligheten i användningen av materialet eller på några webbplatser kopplade till carolinesafstrand.se.

Caroline Säfstrand är inte under några omständigheter ansvarig för eventuella skador, inklusive skadestånd för förlust av data eller vinst, eller på grund av avbrott i användarens verksamhet, till följd av användandet eller oförmågan att använda materialet på företagets webbplats.

Materialen som förekommer på bolagets hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel, även om min ambition är att allt ska vara korrekt.

Jag är inte ansvarig för innehållet på andra webbplatser som www.carolinesafstrand.se länkar till. När du surfar till en adress som jag länkar till lämnar du min webbplats och bör kontrollera den andra webbplatsens användarvillkor och integritetspolicy.