Hemligheternas Skafferi

Ett riktigt Hemligheternas skafferi

Det har varit tyst på bloggen under sommaren. Men desto flitigare i skrivarstugan (mobil sådan:-))! Och så har det droppat in recensioner, instagrambilder och mejl om böckerna. Tack alla ni som skriver och berättar! För en månad sedan kom ett mejl från några väninnor som har en bokklubb tillsammans och precis läst Hemligheternas skafferi:

”Det är den bok som vi suttit och pratat, reflekterat och diskuterat längst om. Den väckte något både i mig och min bästa vän. Något.. själsligt och levande. Den har efterlämnat ett avtryck.”

Men inte bara det….nu funderar de på att skapa ett eget litet ”hemligt skafferi”:-)

”Där vi ska träffas, tillåta oss att stanna upp, andas, minnas, vara sårbara och närvarande.”

HUR FINT ÄR INTE DET? Jag är lyckligt lottad som har läsare som delar med sig av upplevelserna de får av böckerna. Nyligen dök ett upp från en läsare som mest läste fakta men blivit uppslukad av Hemligheternas skafferi:

”Vilken fantastisk historia, helt genial med alla sina prång och trådar som skickligt vävdes ihop en efter en! Du har även ett sätt att formulera dig på som gör att man längtar efter orden och formuleringarna! De stannar i ens huvud.”

Tack, tack och åter tack! Era ord ger kraft och styrka att fortsätta lyssna till berättelserna som vill bli berättade, ta tiden att skriva ner dem och inte ge upp!

KRAM

 

 

Please follow and like us:
Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *